KAPÁS A SZERKESZTŐSÉGBEN

2020.10.13. 14:00

A hónap fogása: a szeptemberi forduló nyerteseit díjaztuk

Júliustól októberig minden hónapban arra hívjuk a Veszprém megyei sporttársakat – sporthorgászokat és hobbihorgászokat egyaránt -, hogy mutassák meg olvasóinknak büszkeségeiket, és írják meg a legjobb pecás történeteiket. A legtöbb szavazatot kapott fotók beküldőit havonta értékes nyereményekkel jutalmazzuk.

veol.hu

20201013 Veszprém A hónap fogása elnevezésű, horgászoknak szóló versenyünk szeptemberi nyertesei Kajtár Zalán, Marosfi Tamás, Varga Gergely Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

Így történt ez most is: a szeptemberi forduló nyertesei kedden vehették át ajándékukat a Napló szerkesztőségében Balla Emőke főszerkesztőtől.

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az élen a nemesgulácsi Varga Gergely egy tőponttyal diadalmaskodott (ő az ötezer forint értékű Tímár Mix etetőanyag-ajándékcsomag mellé egy darab 10 literes Quechua hűtőtáskát is kapott, hogy tudja hová tenni a friss fogást).

Fotó: Penovác Károly/Napló

A második helyezett a gyulafirátóti Marosfi Tamás lett egy kemény harc árán kifogott tőponttyal, amelyet a Kádártai bányatóból fogott ki; a dobogó harmadik helyén pedig egy szép ponttyal az olaszfalui Kajtár Zalán végzett, akinek most duplán szerencsét hozott a pókemberes sapkája.

Fotó: Penovác Károly/Napló

Ezzel lezárult a harmadik forduló, de a játék nem ért véget, hiszen október végéig még lehet jelentkezni a negyedik megmérettetésre a veol.hu/ahonapfogasa oldalon.

És hogy felpörgessük a hideg novembert is, Az év fogása címért megrendezzük a négy megelőző hónap dobogósainak versenyét.

Íme az előző forduló nyertesei:

https://www.veol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/a-honap-fogasa-az-augusztusi-fordulo-nyerteseit-dijaztuk-4053221/?utm_source=hirkereso&utm_medium=cikklista&utm_campaign=hirkereso

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában