a kényelmes fazonok vezetik a toplistát

2021.03.28. 11:00

Itt a tavasz, ideje színesebben öltözködni!

Amint virágba borulnak a fák, szívesebben használunk élénkebb színeket az öltözködésünkben. Jönnek a lengébb, vidámabb ruhadarabok, de a pandémia is befolyásolja a 2021-es tavaszi trendeket.

Tóth B. Zsuzsa

Idén tavasszal a home office miatt is előtérbe kerülnek a kényelmes, lezser szabásvonalak, a puha anyagok

Fotó: Shutterstock

Mint minden évben, most sem maradhatnak el az újdonságok. Ugyanakkor a pandémia is rányomta a bélyegét a felhozatalra: a home office miatt háttérbe kerültek az elegáns darabok, helyettük a sportos, laza dresszek a népszerűbbek. Jönnek a vékony, lenge anyagok: mind a tavaszi napsütést idézik. Idén a kényelmes fazonok vezetik a toplistát, népszerűek a laza nadrágok és egyedi szabásvonalú felsők, ruhák. A főleg pamut-viszkóz anyagok használata mellett több új fazonnál tetten érhető a vegánbőr használata.

A tavaszi divatban előtérbe kerülnek az élénkebb árnyalatok, és még mindig hódít a romantikus virágminta. Mivel számos szín közül választhatunk, mindig azt vegyük figyelembe, hogy melyiktől kezd ragyogni az arcunk. Egy rosszul megválasztott színnel akár éveket öregíthetünk kinézetünkön. Felesleges lenne minden évszakváltásnál lecserélni a ruhatárunkat, de érdemes időről időre újdonságokkal meglepnünk magunkat. Tavasszal jó megújulni, de az észszerűség határain belül szerezzük be azt a pár új darabot, amellyel nemcsak a ruhatárunkat, hanem a kedvünket is feldobhatjuk.

Idén tavasszal a home office miatt is előtérbe kerülnek a kényelmes, lezser szabásvonalak, a puha anyagok Fotó: Shutterstock

Mostanra a szájmaszkok mint divatcikkek tartósan szerepet kaptak az életünkben. Senki sem viseli szívesen, viszont aki igazán stílusos, megpróbálja összhangba hozni a ruházatával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában