hirdetés

2021.05.24. 11:15

Tapasztalatok és vélemények az Aviva módszerrel kapcsolatban

Érdemes komolyan venni testünk jelzéseit. Sokan hajlamosak az egészségügyi panaszaikat félvállról venni, és húzni- halasztani az orvos felkeresését. Viszonylag gyakran szokott előfordulni az, hogy hormonális problémák húzódnak a kellemetlen tüneteink hátterében, éppen ezért érdemes tisztába lenni azzal, hogy az ilyen jellegű gondok kimondottan jól kezelhetőek akkor is, ha elsősorban nem gyógyszerek segítségével szeretnénk a panaszokat megszüntetni. Létezik egy olyan egyszerű, ugyanakkor nagyszerű módszer, aminek segítségével sok olyan problémán tudunk segíteni, amikért a hormonjaink lehetnek a felelősek.

Vannak tipikusnak tekinthető olyan tünetek, melyek esetében a hölgyek ilyen jellegű gondokra gondolhatnak. A szabálytalan ciklus, az erős és elhúzódó menzesz, a csontritkulás vagy a teherbeesés kudarca mind- mind olyan panasz, amiért nagyban felelősek lehetnek a hormonok. Azok, akik már küzdöttek hasonló gondokkal tudják, hogy bizony nagyon kellemetlenné, és nehézzé tehetik az életet a fent felsorol tünetek. Szerencsére, ahogy azt már fentebb is említettük, gyógyszerek szedése nélkül is segíteni lehet az ilyen jellegű panaszokon, amihez mindössze annyi szükséges, hogy nyitottak legyünk egy viszonylag új, de kimondottan hatásos módszerre. Az Aviva hormontorna olyan mozgásformákat egyesít, melyekkel a belső és külső izmokat egyaránt meg lehet dolgoztatni, ezáltal pedig változást tudunk kieszközölni a szervezetünk hormonális működésében.

A módszert a magyar származású fizikoterapeuta, Aviva Gabriella Steiner álmodta meg, és fejlesztette ki. A torna rendszeres végzésével sok problémán lehet javtani: csökkenteni lehet a havi vérzés mennyiségén, a miómák és ciszták eltűnhetnek, alkalmas lehet a meddőség kezelésére, és amennyiben hormonális problémák miatt alakult ki valakinél túlsúly, úgy a torna végzésével újra el lehet érni, hogy a megfelelő számot mutassa a mérleg. Ezek azok a gondok, melyek esetében a nőknek nyújthat megoldást az Aviva torna. Mi a helyzet a férfiak panaszaival? Bizony, bizony, az uraknál is sok kellemetlen tüneten lehet segíteni ezzel a módszerrel! Javítani lehet a potenciálon, az impotenciát pedig meg lehet szüntetni, valamint még növelni lehet a hímivarsejtek számát is.

Talán első olvasatra mindez kicsit hihetetlennek hangzik, pedig az Aviva módszer már sok ember életében eredményezett javulást. A Változás Műhely weboldalán több pozitív véleményt is lehet olvasni az Aviva módszerről. Amennyiben felkeresed az oldalt, még több mindent megtudhatsz majd erről a hormontornáról az mellett, hogy a visszajelzéseket is eltudod majd olvasni. Arról is itt tájékozódhatsz, hogy mikor indulnak legközelebb online tanfolyamok, és néhány kattintással, valamint pár adat megadásával már akár jelentkezhetsz is valamelyik időpontra. Bátran hagyatkozzunk az itt olvasható véleményekre és tapasztalatokra, hiszen lehet, hogy pont ezek fognak bennünket meggyőzni, vagy pusztán erőt adni ahhoz, hogy a gyógyuláshoz vezető útra lépjünk, és megtegyük az első lépést. A 100%- os pozitív visszajelzések egyértelműen a módszer nagyszerűségét tükrözik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában