Mikuláscsomagot is kaptak

2021.12.08. 07:00

A Télapóval találkoztak az ovisok Vámoson

A Csillagvirág Óvoda apróságai csillogó szemekkel, izgatottan várták a Télapót december 6-án. A karácsonyi dekorációval szépen feldíszített oviba délelőtt 10 órakor meg is érkezett a nagy szakállú.

Molnár Sándor

Csillogó szemekkel fogadták a gyerekek a Mikulást a vámosi óvodában

Forrás: Molnár Sándor/Napló

Putz Andrea intézményvezetőtől megtudtuk, hogy gyerekek már nagyon készültek a találkozásra. A kicsikkel közösen feldíszítették a csoportszobákat, a dolgozók pedig látványos dekorációval látták el az egész épületet. Az apróságok közül volt, aki rajzot készített, vagy a szülei segítségével levelet írt a Mikulásnak. Mint minden évben, idén is izgatottan várták a kicsik a Télapót, akit aztán versekkel, énekkel köszöntöttek.  

A Mikulás mellett Sövényházi Balázs is ellátogatott az óvodába, és a polgármester sem érkezett üres kézzel. Az önkormányzat a helyi összefogás és a cégek, magánszemélyek, egyesületek felajánlásainak köszönhetően gazdagon megrakott mikuláscsomagot juttathatott el minden 12 év alatti kisgyermek részére a községbe és Veszprémfajszra. 

Sövényházi Balázs polgármester személyesen adta át a mikuláscsomagokat a helyi óvodában
Forrás: Molnár Sándor/Napló

Az 550 csomagot az önkormányzat munkatársai állították össze, majd szállították ki a kisgyermekes családok részére, illetve a bölcsődébe, az óvodába és az iskolába december 6-án, hétfőn. A csomagokba a hagyományos édességek mellett került színes ceruza, alma, narancs, mogyoró és müzliszelet is, mert törekedtek arra, hogy egészséges élelmiszerek is kerüljenek a Mikulás-ajándékba. 

A polgármester örömmel újságolta, hogy a közösségi oldalon sorban érkeznek a köszönő üzenetek a megajándékozott kisgyermekek szüleitől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában