Helyi életstílus

2022.02.11. 13:00

Jön a lencse- és hurkafesztivál

Két nagysátorban fogadják majd a résztvevőket, illetve az érdeklődőket a már kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Vámosi Lencse- és Hurkafesztiválon február 12-én.

Molnár Sándor

A programsorozat szombaton 10.30-kor kezdődik a köszöntőkkel. 11 órától fellép a Mézengúzok Gyermekzenekar, majd délben Kalló Zoltán Prima-díjas előadóművész és zenekara játszik. 13.30-tól Kocsis Bálint főzőműsora jelentkezik. A hurkakészítő, illetve lencseételfőző verseny zsűrizésére 14.30-tól kerül sor. 15 órától színpadra lép a Balatonfüred Néptáncegyüttes, majd 15.30-tól a vámosi Lencseszemek Asszonykör is. 16 órakor tartják a főzőverseny eredményhirdetését. 17.30-tól Tihanyi Tóth Csaba operettműsorát láthatják, Borban az igazság címmel. A zenés programok zárásaként 19 órától a Retro Duo játszik. A fesztivál kísérőprogramjaként 45 termelő és kézműves is kínálja a portékáját a sportcsarnokban, és gyerekprogramokkal, állatsimogatóval is készülnek a szervezők. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában