Szívhez szóló szavak

2022.03.10. 16:00

Nőnapi figyelmesség a badacsonytomaji hölgyeknek

Az önkormányzat, illetve a képviselő-testület férfi tagjai nőnapi műsorral kedveskedtek a helyi hölgyeknek az Egry József Művelődési Házban kedden.

Szijártó János

A gyengébb nem képviselői az Egry József Művelődési Házban

Forrás: Szijártó János/Napló

Krisztin N. László polgármester köszöntőjében úgy fogalmazott, hogy a nők ma már sokkal több lehetőséghez jutnak, mint egykor, a múltban. Mint mondta, a fejlett országokban részt vehetnek a politikában, az üzleti életben, ugyanolyan jogok illetik meg őket, mint a férfiakat. 

– Ugyanakkor az is tény – tette hozzá Krisztin N. László –, hogy gyakran túlzó elvárásokkal találják szembe magukat a mindennapok során, hiszen egyszerre várják el tőlük a helytállást a családban, a munkahelyen, ami olyan terheket ró rájuk, amelyekre a férfiak nem is gondolnak. - A polgármester azt külön kiemelte, hogy mindenben senki sem lehet kiváló, de ha valaki az élet egy szegmensében „jó jegyet” ér el, akkor már érdemes volt megszületnie. 

A szívhez szóló szavak után Tóth Kiara könnyűzenei műsorát láthatták, hallhatták a megjelentek. Az X-faktorból ismert bájos, ifjú énekes műsora elején külön megköszönte a meghívást, ami számára az idei első fellépést és a badacsonytomaji közönség elismerő tapsát jelentette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában