Programkavalkád

2022.05.30. 07:00

Vidám, színes gyermeknapi hétvégét tartottak Balatonfüreden

Gazdag programsorozattal ajándékozták meg a legkisebbeket Balatonfüreden a Balatonfüred Kulturális Nonprofit Kft. szervezésében gyermeknap alkalmából.

Kovács Erika

Forrás: Pesthy Márton/Napló

Érdekes, színes programok várták őket a  Jókai Mór Emlékházban, ahol rajzolós, megfejtős kvízjátékot szerveztek a gyerekeknek, Király Nórával pedig érdekes régi zenei hangszerbemutatót láthattak szombaton.
Érdekes foglalkozásnak adott helyszínt a Vaszary Alkotóműhely is, ahol szakemberek irányításával grafikai nyomatokat készítettek a gyerekek, újrafelhasználható anyagokkal.
A Vitorlázeumban a Balatonfüredi Hímzőkör várta őket, melynek képviselői a vitorlavásznak díszítésének fortélyait mutatták meg a legkisebbeknek, a Postamúzeumban pedig Balatonfüred egy-egy jellegzetes helyszínéről képeslapot rajzolhattak az apróságok, amit aztán fel is adhattak.
Vidám és sokféle kínálatban bővelkedő szabadtéri programokat kínáltak május utolsó vasárnapján is a gyerekeknek a Kovászna parkban, ahol egyebek mellett légvár, logisztikai asztal, játékpark, cirkuszi mutatványok, körhinta, kézműves foglalkozás, rendőrségi bemutató várta őket, utóbbinál főleg az ügyes és okos rendőrkutyák nyűgözték le az ünnepelteket.
Sok látogatót vonzott és izgalmas perceket szerzett a Cholnoky Mozgásművész Stúdió, a taekwon-do- és a Triál Show Hungary-bemutató.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában