Tervezik a további programokat

2022.06.20. 17:00

Nyári szünet előtti utolsó rendezvényét tartja a zirci cukorbetegek klubja

Dietetikus tart előadást a tévhiteket eloszlatva a diabétesszel élők helyes táplálkozásáról, tanácsokat adva a zirci cukorbetegek klubjának nyári szünet előtti rendezvényén, június 30-án, csütörtökön 17 órától.

Rimányi Zita

Nagy Istvánné

Forrás: Rimányi Zita

A tagok előtte vendégül látják egymást, és a szakértői tájékoztató után a könyvtár mögötti udvaron együtt esznek a szabadban pörköltet. Harmonikaművészt szintén meghívtak találkozójukra, mert a betegtársak közös kikapcsolódása fontos, így tudják igazán támogatni egymást. Minderről Nagy Istvánné, Vali klubvezető beszélt lapunknak.  

Várják azokat minden eseményükre, akik szívesen csatlakoznának hozzájuk, akár csak egy-egy alkalommal. A nyári szünet előtti összejövetelen arról is szó lesz ugyanis, hogyan folytatják ősszel szokásos havonkénti foglalkozásaikat, milyen programokon szeretnének részt venni. Készülnek már a szeptemberi győri kirándulásra, terveznek más közös sétákat, énekes műsort, karácsonyi ünnepséget. Valószínűleg egy országos akció keretében fákat ültetnek majd, sztárvendégek részvételével.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában