Sütivásár Emmáért

2022.06.16. 11:00

Új élet lehetőségének a kapuját nyitná ki a devecseri egyesület

Az emberek jók! – fogalmazott Séfer Hajnalka, a Kivi-Reha Közcélú Egyesület vezetője, amikor arról beszélt, hogy milyen összefogásnak voltak részesei az elmúlt hónapokban.

Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Az egyesület legfontosabb célja az eltérő fejlődésmenetű gyermekek támogatása, rehabilitációja. Valamint az ehhez szükséges eszközökkel kapcsolatos és az egyéb terápiák során felmerülő költségek teljes vagy részleges átvállalása a rászorultság figyelembevételével – mondta el Séfer Hajnalka. 
A jótékonysági tevékenységükkel kapcsolatosan elmondta, hogy egy egyszerű sütivásárra készültek, hogy annak bevételével Emma Nazarov műtéti költségeinek finanszírozásában segítsék a családot, de ahogy közeledett az időpont, úgy egyre többen csatlakoztak ehhez a mozgalomhoz, amit Ajkán rendeztek meg. Ezáltal az összefogás által egy olyan új élet lehetőségének kapuját tudják kinyitni Emma előtt – aki egy állapotjavító beavatkozásra vár –, amivel egy minőségi életre lehet esélye. Az összegyűlt adománnyal megoldódni látszik a folyamat első része, mellyel ki tudják fizetni a műtét költségeit, ami a hároméves kislány önálló lábra állásában és a járásában tud majd segíteni – tette hozzá. 
Hajnalka mesélt Emma történetéről, hogy koraszülöttként milyen egészségügyi problémákkal kellett még megküzdenie a kislánynak, és hogy mennyire harcos, valamint óriási az életösztöne. A Kivi-Reha Közcélú Egyesület jóvoltából elindított adománygyűjtés, melyből Emma külföldi műtétjének a költségeit szeretnék finanszírozni, minden várakozást felülmúlt, több mint két és fél millió forint adomány gyűlt össze. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában