Ingyenes programokkal

2022.08.04. 20:00

Fesztiválhangulat lesz Balatonalmádiban

Nagyszabású rendezvénysorozattal ünnepel Balatonalmádi a Szent István-napi, ünnepi hétvégén, közölték a szervezők.

Kovács Erika

Igazi zenei csemegének ígérkezik a Carson Coma rockegyüttes, akik szigetes-nagyszínpados zenei élményt hoznak Almádiba az augusztusi ünnepi hétvégén

A városi szervezésben zajló, ingyenes programok helyszíne a Szent Erzsébet Liget, a rendezvénytér melletti füves terület lesz. Az esemény a Vidékfejlesztési program keretén belül a Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület pályázati támogatása által valósul meg. 
A Sofi &The Funktazi lép színpadra augusztus 19-én, pénteken 18.30 órától, majd a hazai könnyűzenei palettán évek óta töretlen sikerű Margaret Island ad koncertet. 
Olyan helyi kötődésű zenekarok lépnek színpadra augusztus 20-án, akik nemzetközi szinten is bizonyítottak: Pribojszki Mátyás formációja, a Jumping Matt & His Combo mutatkozik be 19.30 órától. A vidám, improvizációkkal teli, igényes blueszene után 21 órától tűzzsonglőrök szórakoztatják a közönséget, majd egy másik almádi kötődésű csapat veszi át a stafétát, 22 órától. A The Bluesberry Band-et a Balaton-felvidék legjobb rhythm & blues zenekaraként tartja számon a koncertlátogató közönség. 
Az augusztus 21-i, vasárnapi koncertek sorát a The Carbonfools kezdi. DJ Titusz zenekarának hangzásvilágát az elektronikus alapok és az élő hangszeres muzsika fúziója határozza meg. Igazi zenei csemegének ígérkezik a Carson Coma rockegyüttes 20.30-tól, akik szigetes-nagyszínpados zenei élményt hoznak Almádiba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában