Esküvői kapuból karácsonyi fotópont

2022.11.28. 17:00

Fenyőágakkal feldíszített kapu várja a szelfizőket a cseszneki faluháznál

Fenyőágakba, karácsonyfadíszekbe öltöztetett kapu várja a cseszneki faluháznál a helyieket, a kirándulókat, itt készíthetnek magukról szelfit, a rokonok, ismerősök egymásról fényképeket, úgy is, hogy esténként égnek rajta a fénydíszek. Ezzel a fotóponttal kedveskedik idén az önkormányzat a falubelieknek.

Rimányi Zita

Forrás: önkormányzat  

Trieblné Stanka Éva Renáta polgármester lapunknak elmondta, hogy szeretteitől származik az ötlet, az eredetileg esküvőre szánt úgynevezett boldogságkapuról eszükbe jutott, hogy éppen elfér a polgármesteri hivatal melletti bejárón. Megoldották az odaszállítását, az ünnepivé varázsolását. Az önkormányzat örülne, ha az itt készített képeket a családok a falu internetes felületein is megmutatnák.

Forrás: önkormányzat  

A közelben már felállították a szokásos betlehemet, és a községben két nagyobb fenyőre került díszvilágítás, továbbá három kandeláberre. A faluvezető úgy véli, fontos ezen a módon is adventi hangulatot teremteni, takarékos megoldás, nem jelent számottevő költséget, és több falubeli hozzájárult a kivitelezéshez – ki munkájával segített, ki másképp működött közre. 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában