Helyi életstílus

2023.06.13. 07:00

Bicibusz-menet Zircen

Bicibusz-menetet szervez az iskolába induló gyerekeknek az Andante Sport, Oktatási és Kulturális Egyesület Zircen, a Magyar Kerékpárosklub akciójához csatlakozva június 16-án, pénteken.

Rimányi Zita

Felnőttek kísérik a suliba kerekező diákokat. Így szeretnék velük megszerettetni a környezetbarát közlekedési formát, biztonságos módját, annak örömeit. Ha biciklivel járnak tanulni, az hatással van egészségükre, hangulatukra, ilyenkor több mindent megfigyelnek útközben, és a mozgás hozzájárul ahhoz, hogy jobban tudjanak utána figyelni az órákon. A menet 7 óra 5 perckor indul a Munkácsy utcából. A Rómer Flóris, az Erzsébet királyné, a Béke, a József Attila, a Kálvária, a Jókai, a Zrínyi és az Üdülő utcán át halad, így jut el az Alkotmány utcába, a Coop-bolt parkolójába, a Reguly általános iskolához, 7 óra 45-re. Bárhol lehet csatlakozni hozzá, a bukósisakot nem érdemes otthon hagyni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában