Lesz csülök és cicege is

2023.08.18. 20:00

A Korda házaspár is fellép a pápai borfesztiválon

Szeptember 6. és 10. között rendezik meg a Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivált az Esterházy-kastély udvarán. Öt napon keresztül két színpadon 15 koncert várja az érdeklődőket, a zárónap sztárvendége a Korda György-Balázs Klári házaspár lesz.

Haraszti Gábor

Kulináris élvezetek és zene várja a fesztivál vendégeit

Fotó: Nagy Lajos/Napló-archív

2014-től a Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivál fő „menüje” a csülök és cicege, melyet többféle elkészítési módban lehet megkóstolni. Mellette az ország különböző borvidékeinek kínálatával, a helyi, hagyományos népi konyha termékeivel várják a vendégeket. A somlói bor, mint a Somló, a környék borvidékének híres nedűje nem hiányozhat a város borkínálatából. Az étel, ital mellé szórakoztató programokat is kínálnak a szervezők, a hétvége során fellép a Speak Up!, a Budapest Bár, Palya Bea, szeptember 10-én 20.30-tól pedig Korda György és Balázs Klári ad minden bizonnyal telt házas koncertet.

A fesztivál a helyi gasztronómiai hagyományok és kulturális értékek ápolásában, közösségépítő szerepének és Pápa város jó hírének terjesztése szempontjából is fontos rendezvény. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában