Veol podcast

2023.08.26. 21:00

Egyre népszerűbbek a veszprémi DEMO Egyesület foglalkozásai

Július 24. és 26. között rendezte meg a veszprémi DEMO Egyesület a Sokszög Alkotó Napok című eseményét, ahol folytatva korábbi műhelyfoglalkozásaikat sajátos nevelési igényű, különösen az autizmusban érintett fiatalok számára szerveztek design, vizuális kultúra tematikájú workshopokat – Veszprémben, a Digitális Tudásközpontban tartották meg a háromnapos tábor zárónapját.

Komaniczki Zoltán

A helyszínen nyilatkozó Berta Barna, formatervező művész, a DEMO egyesület elnöke elmondta, egyre népszerűbbek a foglalkozásaik, amelyekkel rendszeresen megjelennek önállóan, de a fontos nemzetközi, országos és természetesen a veszprémi rendezvényeken, fesztiválokon.

Az autizmusban érintett fiatalok számára szervezett Sokszög Alkotó Napok design alkotótábor speciális feladatainak ellátásában Kéthely Debóra gyógypedagógus vállalt főszerepet – Kéthely Debóra felidézte, hosszú időkre nyúlik vissza kapcsolata a  DEMO Egyesülettel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában