Pálya- és raliautók bemutatója

2023.08.05. 18:00

Falunapi versenyláz Nemesvitán

A családi-falunapi rendezvény keretén belül a Nemesvita Sportegyesület hagyományteremtő szándékkal szervezte a helyi Nagy Team és a Szlovákiából érkezett MBécska csapatai részvételével a pálya- és raliautók bemutatóját.

Tóth B. Zsuzsa

A nemesvitai falunapon mindenki kipróbálhatta a száguldás élményét a versenyautókban

Forrás: szervezők

Amint az az eseményen kiderült, a csapatok 24 és négyórás versenyeken méretnek meg, pilótáik váltják egymást. A megbízhatóság mellett a sebesség is nagyon fontos tényező a versenyeken. 

A falunapon sok érdeklődő várta a programot, a forgalomtól elzárt közúton, a biztonsági rendszabályok betartása mellett, úgynevezett élményautózáson vehetett részt mindenki, ingyen. Menet közben bepillantást nyerhettek a vállalkozó szellemű autózók a motorsport világába, átélhették pár percre a sebesség és a versenyzés érzését egy versenyautóban. 

Az MBécska csapatának a szlogenje - Tiétek a győzelem, miénk a szórakozás! - megalapozott volt a délutánon, hiszen a versenyzők ez alkalommal is úgy váltották egymást, mint az igazi versenyeken, és nagyon jól szórakoztak. Az utasok pedig egy kicsit versenyzőnek és győztesnek érezhették magukat az alatt a néhány perc alatt, amelyet a száguldó versenyautókban tölthettek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában