Porván madárijesztőkkel, Pápateszéren sütőtökkupaccal

2023.10.03. 13:00

Madárijesztő rózsaszín mellényben a főtéren

Pápateszéren a templom előtti térre óriási sütőtökök kerültek kupacba, dísztökökkel színesítve, Porván rózsaszín mellényű madárijesztő is jelzi az őszt.

Rimányi Zita

Forrás: Önkormányzat

Több faluban helyiek önkéntesen szorgoskodnak, hogy mókás őszi összeállításokat készítsenek a közterekre. Ötletekből nincs hiány, ezt akár pár példa mutatja. Porván ugyanis virágruhás, fűhajú hölgyet is összeraktak, butykosok is kerültek a kitömött bábukhoz, és a falufelirat az évszakhoz illő kiegészítést kapott. 

Faludíszítések fotóit továbbra is várjuk. Olvasóink olyan fényképeket küldhetnek november 30-ig, amelyeken megörökítik a települések tereire, útjai mellé, a házak portái elé készített szebbnél szebb és igazán ötletdús, mókás díszeket, az évszakra jellemző alkotásokat. Az a legjobb, ha megfogalmazzák, hogy a fényképükről, az adott kompozícióról mi jutott eszükbe. Azt kérjük, hogy a helyszínt és a lakhelyüket mindenképpen írják bele a [email protected] címre postázott e-mailbe, azt szintén, megjelenhet-e a kép és a készítőjének neve lapunk felületein! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában