Verseny

2023.12.01. 14:00

Két különdíjat is nyert a pápai szépség

Lezajlott a több mint ötven országban megrendezett és három évtizedre visszatekintő World Top Model első hazai döntője az Aquaworld Resortban. A versenyen a pápai Farkas Johanna két tervező különdíját is megkapta.

Veol.hu

Fotó: FORDOS GABOR

- Egy verseny akkor igazán eredményes, ha a jövőbe mutat, és elindít egy fejlődési pályán - jelentette ki a World Top Model hazai döntőjének a versenyigazgatója, Trejtnar Anita. A World TOP Model Hungary döntőjén hat lány gyarapíthatja tudását és folytathatja pályafutását az olasz modell akadémián, így később nagyobb eséllyel kaphat külföldi felkéréseket.

A díjkiosztón a mezőny minden tagja kapott egy közel százezer forint értékű alapcsomagot, majd a Noór különdíját Farkas Johanna (Pápa), a Crystal Store exclusive fotózást Kriszt Natália (Vecsés), a rövidesen induló Crystal Fashion Channel-en Horváth Bogi és Farkas Johanna (Pápa) kapott munkalehetőséget, míg a Paloma fürdőruha különdíját Vittmann Larina (Budapest) vihette haza a versenyről.

Farkas Johanna szépsége két tervezőt is rabul ejtett Fotó: WTM

Az első helyért járó szalagot Horváth Lilla kapta, így február 25-én ezzel több, mint ötven ország győztesével állhat egy színpadon Monte Carlóban az ünnepélyes világdöntőn. Már lehet is jelentkezni a jövő évi második WTM nemzeti versenyére, melynek elődöntője az ország legrégebbi és kitartóan a TOP10-ben jegyzett, egyben jövőre ötven éves Boglári Szüreti Fesztivál egyik színpadán lesz augusztus 16-20. között a Platán strandon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában