Együtt

2023.12.27. 20:00

Ezek a társasjátékok garantáltan fokozzák a szilveszteri hangulatot

Az év végéhez közeledve előkerülnek a könnyed, humoros, vicces játékok, melyek remek kiegészítői lehetnek egy baráti összejövetelnek. Mutatunk ezek közül néhányat, melyek minden esetben vidámságra sarkallnak és emlékezetes perceket okoznak.

Cseh Zoltán

Story Cubes

Forrás: tarsasjatekok.com

Annak érdekében, hogy valóban a legszórakoztatóbb játékokat tudjuk ajánlani, egy szakértőhöz fordultunk. Harazin Tibor, a veszprémi Családi Társasjáték Egyesület elnöke örömmel állt rendelkezésünkre. Íme az ő javaslata szilveszteri hangulatfokozó társasjátékozáshoz. 

Minden zeneszámot ismersz? Derítsük ki! Az év egyik meglepetés party játéka a Hitster, kimondottan zenekedvelő társaságoknak. Húzz egy kártyát, indítsd el a zenét a telefonodról és próbáld meg kitalálni, hogy vajon melyik évben jelent meg ez a szám. Ha még több pontot szeretnél, akkor mondd meg a szám címét és előadóját is. 
Játékszabály magyarázat: https://youtu.be/NJpIC6jBOqA?si=oZLvAA-aG6gcS7gT

Hitster
Forrás: tarsasjatekok.com

Nagy létszámú társaságoknak is ajánljuk ezt a könnyed, de annál viccesebb játékot. A TOP10 az elmúlt évek egyik kedvelt játéka. Ebben a partyjátékban a játékosoknak a képtelen ötletek és nonszensz helyzetek tízes listáját kell létrehozniuk. 
Játékszabály magyarázat:  https://youtu.be/k19GMcSHDF4?si=JW28TYQIoR-ovtDb

TOP10
Forrás: tarsasjatekok.com

Garantált nevetésre vágysz? Szereted a blöffölést. Akkor ezt az év végén megjelenő Hallatlan című partyjátékot kell választanod. Az elképesztő kérdések és hihetetlen válaszok játékában egy játékos feltesz egy kérdést, amire választ vár. A választ rajta kívül mindenki tudja, de csak egy játékos mondhatja az igazat, mindenki másnak blöffölnie kell. Vajon kitalálod, hogy ki mond igazat?
Játékszabály magyarázat:  https://youtu.be/ZBmN1003B7Q?si=Ac881gaS2KsOZib3
 

Hallatlan
Forrás: tarsasjatekok.com

Ha nem szereted a kötöttségeket és a szabályokat, de szeretsz történeteket mesélni, akkor régi kedvencünk, a Story Cube való neked. Dobj 9 kockával és kezdje el mesélni. Ha befejezted, dobjon a melletted álló és folytassa a te történetedet belefűzve a dobott szimbólumokat és így tovább. Ez a játék lehet 5 perc, de akár sokkal tovább is szőhetitek a történetet. 
Játékszabály magyarázat:  https://youtu.be/FzQ47y8V4zw?si=rh_Zit-kNuibKn8e
 

Story Cubes
Forrás: tarsasjatekok.com

Ha még így sem lenne elég a választék, akkor javasoljuk a Mit játszunk vlog videóinak megtekintését. 

Boldog, békés, játékos ünnepeket kíván a Családi Társasjáték Egyesület csapata.





 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában