Csúszik

2024.01.03. 20:02

Jégkarnevált is rendeznek a Várudvarban (videó)

Az adventi időszakban, főként a téli szünetben rengetegen keresték fel a Szigliget Várudvarban működő impozáns jégpályát.

Szijártó János

A téli szünetben folyamatosan érkeznek a látogatók a Szigliget Várudvarba az impozáns jégpályára

Fotó: Szijártó János

A remek helyszín, a pazar világítás, a fehéren csillogó jég már a nyitás utáni első órákban vonzotta a korcsolyázás szerelmeseit, családokat, párokat, baráti társaságokat. A Szigliget Várudvar az aktív kikapcsolódási lehetőségen túl hagyományosan pizzával, kürtőskaláccsal, meleg italokkal, teával, forralt borral, színes programokkal járul hozzá a látogatók élményeihez. Még az sem gond, ha valakinek nincs korcsolyája, ugyanis azt a helyszínen lehet kölcsönözni alkalmanként 2000 forintért.

Azt már a nyitáskor közzétették a házigazdák, hogy a tél végéig nyitva tart a jégpálya. Hétköznaponként 13 és 20 óra között, hétvégén, illetve a téli szünetben 10 és 21 óra között várják a vendégeket. A felnőtt belépőjegyek hétköznap 2100 forintba kerülnek, míg a gyerekek 1600 forint ellenében vehetik igénybe a szolgáltatást. Hétvégén és ünnepnapokon 2500 (felnőtt), illetve 2000 (gyermek) forint a tarifa. Szigligeti lakcímkártya felmutatásával továbbra is ingyenes a belépés. Ami a programokat illeti, januárban két szombatot is érdemes megjelölni a naptárban. Január 13-án jégkarnevált rendeznek, egy héttel később pedig a jégpályák éjszakájára várják az érdeklődőket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában