Újságírói jegyzet – Jó reggelt, Veszprém vármegye!

2024.02.16. 06:00

A Holdig és vissza – Mindennap megtennénk párunkért ezt a megígért utat?

Rimányi Zita
Nem kell elszürkülnie az érzéseknek, amikre emlékeztet a komódfiókon árválkodó, megkopott, fából faragott szív, rajta az üzenettel, hogy nagyon-nagyon szeretlek, még a térképről is lemegyek érted

Mit tennék meg érted? Mit meg nem tennék? Csók, függöny, "happy end" felirat. Ám a romantikus komédiák vége után kezdődik az igazi kihívás, a vadvízi evezés, a zátonyveszély, az egy csónakban ülve kétfelé evezés. Jobb az egyfelé, a közös ritmusra lapátolás, de nem jól, nem egymásra figyelve szeretjük egymást. Szakértő adhat tanácsokat, de jobb, ha olyanok, akik sikerrel vették az akadályokat. Zircen ilyen házaspár tartott előadást. Meglepett a kutatás, amire hivatkoztak. A párjukról szóló kérdéseket tettek fel házasoknak, mi a kedvenc filmje, étele és hasonlók. Az épp egybekeltek jobban teljesítettek, mint a rég együtt lévők. Ezen lehet fordítani! Ne csak a komódfiókon lógó, megkopott faszív emlékeztessen arra, hogy a térképről is lemegyek érted. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában