Jeges buli

2024.02.05. 19:00

Jelmezben a jégen: farsang a pápai jégpályán

Farsangi jégdiszkóval búcsúzott a szezontól az ország egyik leghangulatosabb jégpályája. A pápai Esterházy-kastély udvarán tartott rendezvényre többen jelmezben érkeztek, akik közül a három legötletesebbet a szervezők különdíjban részesítették.

Haraszti Gábor

Az Alvin és a mókusok csapata nyerte a jelmezversenyt Fotó: Haraszti Gábor

A Piroskának öltözött lemezlovas, DJ. Béci délutántól estig várta a téli sport szerelmeseit a kastély udvarán. Ahogy azt már megszokhattuk, hétvégenként komoly forgalmat bonyolít le a jégpálya, a legutóbbi szombat azonban más volt, mint a többi: a pályán méhecskék, rajzfilmfigurák, dinoszaurusz, labdarúgó és zsiráf is karcolta a jeget. Bár az évszakhoz képest meleg időjárás próbára tette a szervezőket, a profi pályakarbantartóknak köszönhetően a jég minősége kiváló volt. 

Poráczky Tünde, az Esterházy-kastély szakmai vezetőjének tájékoztatása szerint ezen a délutánon 320-an választották kikapcsolódásnak a jégfarsangot, ami meghaladta az előzetesen remélt látogatói létszámot. A jelmezversenyt az Alvin és a mókusok triója nyerte, második Szörnyella de Frász és Paca lett, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára A légy állhatott fel. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában