Verseny

2024.04.13. 10:44

A V-Híd Rally Hungary közönségének is bemutatták a sportágat

A Superenduro bemutató a V-Híd Rally Hungary rendezvény betétprogramja volt. A futam biztonsági és sportszakmai szempontból megfelelt egy versenynek, de nem értékelték a résztvevőket. Az volt a cél, hogy a V-Híd Rally Hungary közönségének is megmutassuk a sportágat, amire februárban már több mint 13 ezer néző volt kíváncsi az MVM Dome-ban rendezett Superenduro GP of Hungary alkalmával.

Veol.hu

Fotó: Fülöp Ildikó

A bemutató futam egy régen használt és a V-Híd Rally Hungary megrendezése kapcsán az idei évre ismét alkalmassá tett pályán zajlott, és várhatóan edzések, versenyek során újra bekapcsolódik a MAMS Enduro Szakágának vérkeringésébe.

A bemutatóra az alábbi versenyzők jelentkeztek: ifj. Ott Kornél, Mizsér Gergő Tomek, Kovács Dávid, Molnár Lázár, Tádics Dani, Halasi József, Kubik Richárd, Sánta Gábor, Holló Bence, Hajdú Ádám, Kiss Álmos, Ódor Levente – mondta el Adorján Viktor TRP Hungary üzletfejlesztési igazgató. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában