A pályázati összeget eszközbeszerzésre fordították

2018.04.09. 19:22

Traktorral gazdagodott a farkasgyepűi egyesület

A Farkasgyepű Fejlődéséért Egyesület a település fejlődéséhez, illetve az ott élő lakosok jobb életkörülményeihez sikeres pályázat révén egy nagy teljesítményű fűnyíró traktor és tartozékai megvásárlásával járult hozzá – nyilatkozta lapunknak Mayer Nándor, az egyesület elnöke.

Borsos Renáta

A pályázati forrásból megvásárolt nagy teljesítményű fűnyíró traktort Mayer Nándor mutatja Fotó: Borsos Renáta/napló

Az eszközbeszerzést egy non-profit kft. által kiírt, és nyertes pályázatnak ítélt forrásból tudta megvalósítani az egyesület.

A pályázati forrásból megvásárolt nagy teljesítményű fűnyíró traktort Mayer Nándor mutatja Fotó: Borsos Renáta/napló

A településen 2016-ban megújult futballpályának és játszótérnek köszönhetően az utóbbi években jelentősen megnövekedett a sportolásra és a szabadidős tevékenység eltöltésére alkalmas terület. Az egyesület a falu közössége érdekében megállapodást kötött a település önkormányzatával, hogy a terület karbantartásában részt vesz.

A traktor megvásárlása nagy segítséget nyújt ebben a feladatban, melyet további eszközként egy hótoló és utánfutó későbbi megvételével majd egész évben, a falubéliek mindennapjaiban ugyancsak ki tudnak majd használni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!