borászok, vendéglősök

2019.01.10. 14:00

Összefogtak a gazdák: „Télen-nyáron Nivegy-völgy”

Összefogtak a Nivegy-völgyi borászok, vendéglősök, hogy a térség további fejlődése, illetve népszerűsítése érdekében egész évben kínálják kitűnő termékeiket, szolgáltatásaikat az odalátogatóknak, tudtuk meg Kiss Csaba szentantalfai polgármester-borásztól.

Kovács Erika

Kiss Csaba, Szentantalfa polgármestere-borásza beszélt a közösen aláírt szándéknyilatkozatról, az összefogásról Fotó: Kovács Erika

-Jobbnál jobb, díjnyertes borokkal, kitűnő alapanyagokból, illetve háztájiból származó ételekkel büszkélkedhetünk, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy a térség tovább fejlődjön, amelyre az idegenforgalomban kínálkozik lehetőség. Ez leginkább azzal valósítható meg, hogy Tagyon, Szentantalfa, Szentjakabfa, Óbudavár és Balatoncsicsó értékeit, programjait egész évben, szezonon kívül, téli időszakban is kínáljuk a látogatók előtt, érvelt a közös kezdeményezés mellett Kiss Csaba polgármester-borász.

Kiss Csaba, Szentantalfa polgármestere-borásza beszélt a közösen aláírt szándéknyilatkozatról, az összefogásról
Fotó: Kovács Erika

 

Beszélt arról, hogy borászokkal, vendéglősökkel együtt február elején, Balázs nap alkalmából indítják útjára a „Télen-nyáron Nivegy-völgy” nevű programjukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!