Berobban a SunCity a balatoni nyárba

Készen állnak a június 5-i, szombati nyitásra Balatonfüreden, a SunCityben, ahol idén utcabárrá, illetve pezsgő közösségi térré alakítják át a páratlan természeti környezetben lévő komplexumot, ahová mindenki ingyen bemehet.

Kovács Erika

Borbély Gyula program- és marketingigazgató (jobbról), valamint Frankl Dániel, a vendéglátás vezetője egy különleges szökőkútnál. Közösségi teret hoztak létre

Fotó: Kovács Erika/Napló

A 18 órai, kora esti nyitással külön számítanak a családokra, akik kedvükre foglalhatnak helyet a zöldben, például egy-egy babzsákon.

A különlegesen kialakított, rengeteg növénnyel körülvett, egymástól távol lévő teraszok már készen állnak a vendégek fogadására, körülöttük megnyírták, szépítették a virágokkal, örökzöld növényekkel teli parkokat, ahonnan a környékre, illetve a Balatonra lenyűgöző panoráma nyílik. Innen lehet majd megcsodálni a naplementét szombattól – jegyezte meg Lucza Árpád, a SunCity Kft. tulajdonosa. Hozzátette: a többféle zenei műfajt kínáló klubokat terveik szerint később nyitják meg.

Lucza Árpád sajnálattal beszélt arról, hogy többen az elhanyagolt környezetű Annagora Park Bevásárlóközponttal, ismertebb nevén görög faluval azonosítják őket, holott ők a falu egy kisebb részén, igényes körülmények között és színvonalas kínálattal működnek. Ismét izgalommal, illetve számos újdonsággal készülnek a nyárra.

Borbély Gyula program- és marketingigazgató (jobbról), valamint Frankl Dániel, a vendéglátás vezetője egy különleges szökőkútnál. Közösségi teret hoztak létre Fotó: Kovács Erika/Napló

Frankl Dániel, a komplexum vendéglátásának vezetője, valamint Borbély Gyula program- és marketingigazgató utalt rá, hogy a komplexumban szombaton már kiülhet az ember a parkokkal körülvett teraszokra egy koktéllal, csodálhatja a természeti környezetet, miközben különleges gasztronómiai élményekben is része lehet. Nem is szólva a kellemes háttérzenéről, amely már este hattól megteremti a varázslatos hangulatot az érkező vendégeknek. Hozzátették, az egész nyarat betöltő programok, koncertek idén is különlegesek lesznek a hajnal ötig nyitva lévő komplexumban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!