Mintegy 50 millió forintból korszerűsítettek két strandot Balatonszepezden, melyeket az ünnepélyes szezonnyitón adtak át az embereknek, az elmúlt hétvégén.
Harmadik alkalommal tartották a Megfőzzük Almádit egyesület szezonnyitó rendezvényét, idén is online szavazáson dőlt el a választható alapanyagok listája. Idén a zöldborsó, a meggy, a gomolya és a harcsa került középpontba.
Készen állnak a június 5-i, szombati nyitásra Balatonfüreden, a SunCityben, ahol idén utcabárrá, illetve pezsgő közösségi térré alakítják át a páratlan természeti környezetben lévő komplexumot, ahová mindenki ingyen bemehet.
A Megfőzzük Almádit Egyesület június 6-án, szombaton Balatonalmádiban megnyitotta a szezont, több helyszínen is friss finomságokkal és zenével várták az érdeklődőket.
Tavaly tartottak először szezonnyitót Balatonalmádiban. A Megfőzzük Almádit Egyesület akkor április végén várta vendégeit frissen készült finomságokkal és zenével.
A 2017-es kormányzati döntés után a Tisza-tavat kiemelt turisztikai térséggé nyilvánította, több mint tízmilliárd forint összegű beruházási program indult el.