Hirdetés

2021.11.15. 07:00

Lakossági arany: a biztonságos befektetés

2020 – az év, amikor minden megváltozott. A koronavírus-járvány alapjaiban ingatta meg mindennapjainkat: bizonytalanságot hozott majd’ minden gazdasági szektorba, csődbe döntött vállalkozásokat és kilátástalanságba sodort családokat. Még azok közül is sokan kerültek nehéz helyzetbe, akik rendelkeztek tartalékkal, hiszen a válság lassan két éve állít kihívások elé minket. Mit tehetünk azért, hogy hasonló helyzetben nyugodtan figyelhessük a hazai és nemzetközi intézkedéseket? Értékálló és likvid megtakarítási formát kell választani!

Hogy megtakarítással rendelkezünk, az önmagában még nem elég. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen módját választjuk anyagi biztonságunk megteremtésének és megőrzésének, mert a befektetési lehetőségek többsége nem felel meg a legfontosabb kritériumok mindegyikének. Melyek ezek? Értékállóság, kézzelfoghatóság és likviditás. Számos egyéb előnye mellett a fizikai arany tökéletes választás, ha hosszú távú megtakarítással akarunk gondoskodni a saját vagy gyermekeink, unokáink jövőjéről.

Miért a fizikai arany a nyugodt élet záloga? Vegyük sorba!

Értékállóság. Pénzünk értékének legnagyobb ellensége az infláció, ami bár – jó esetben – csak néhány százalék évente, mégis egyet jelent azzal, folyamatosan drágul az élet, egyre többet fizetünk mindenért. Ezzel szemben a lakossági vagy befektetési arany hétszer akkora értékűre nőtt az elmúlt 20 évben, mint a forint. Ha ehhez hozzávesszük az inflációt is, csaknem húszszoros(!) a különbség. 

Kézzelfoghatóság. A fizikai arannyal mi rendelkezünk – ahhoz, hogy szükség esetén pénzre váltsuk, nem kell engedélyt kérnünk senkitől, nem kell hozzá megbontani a lekötéseinket, vagy felbontani a szerződéseinket, és még csak arra sem kell várni, hogy kinyisson a bankfiók vagy a biztosító, és egyeztessünk a lehetőségeinkről. A fizikai arany birtokában gyorsan és problémamentesen pénzhez juthatunk.  

Likviditás. A fizikai arany birtoklása nemcsak azt jelenti, hogy gyorsan pénzhez juthatunk, hanem mobilizálhatóságot is ad. Mivel legálisan átvihetjük az országhatárokon is, földrajzilag bárhol felhasználhatjuk, azaz pénzzé tehetjük. A fizikai arany megfelel annak a kitételnek is, hogy minél kisebb helyen minél nagyobb értéket helyezhetünk el, így a szállítása nem nehézséget és nem igényel plusz költségeket sem. A hangsúly azon van, hogy bárhol és bármikor jó áron pénzre válthatjuk.

Kinek ajánljuk a lakossági vagy befektetési arany vásárlását? 

Gyorsan pénzzé tehető és értékálló aranytartalékot képezhet vállalkozóként és magánemberként egyaránt. Lehet ez kiegészítés a nyugdíj mellé, gyűjthet gyermekei egyetemi tanulmányaira vagy életkezdésére, netán élsportolóként a karriert követő passzív életszakaszra, nagyszülőként pedig az unokáinak. Önnek csak a célt kell megtalálni, hogy mire akar tartalékolni hosszú távon, az aranyat mi adjuk hozzá! 

A Soldus Aurum egyedülálló törzsvásárlói kedvezményprogramot kínál ügyfelei számára, amivel optimalizálni, azaz csökkenteni tudják a tőlünk vásárolt arany grammonkénti átlagárát. És ez a lehetőség bárki számára nyitott, ugyanis már 2 grammos lapkákba is átválthatják a pénzüket. Azaz pár tízezer forint befizetését követően ügyfeleink kézhez kapják az aranyukat, azaz saját maguk rendelkeznek vele, és ez jelenti a valódi anyagi biztonságot. 

Keresse fel weboldalunkat és kérjen tájékoztatást munkatársunktól! 

GTZ Globál Gold Kft.

1012 Budapest, Kuny Domokos utca 4/D, Budapest, Hungary

Adószám: 26390246-2-41

EU VAT: HU26390246

Cégjegyzékszám: 01-09-327770

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!