Helyi gazdaság

2023.07.22. 19:00

Változnak a termelőlátogatások időpontjai

Gazdaságlátogatásokat szervez Zircen és környékén a Vidéken "Bénázók" Egyesület a​ szemléletformálás jegyében a zirci piacon árusító termelőkhöz.

Rimányi Zita

A rendezvénysorozat a Zirc – Zöld város a Magas-Bakonyban című projekt keretében, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatásával valósul meg. Az időpontok és a helyszínek megváltoztak a korábban közzétettekhez képest. Az érdeklődők Jandala Attila zöldség és gyümölcstermelőhöz július 30-án mehetnek el Nagyesztergárra, a pénzesgyőri Ördöglakat Kisgazdaságba, ahol vegyszermentesen gazdálkodnak, augusztus 6-án, Vessző Karolin őstermelőhöz, aki süteményeiről, párja vesszőfonásairól is ismert, augusztus 13-án Aklipusztára, Fiskál Eszter olaszfalui sajtműhelyébe pedig augusztus 27-én. A Bándi Sörfőzdébe augusztus 20-án négyen nyeremény keretében látogathatnak el. Előzetes jelentkezés szükséges.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!