Jön az Orlen

2024.01.19. 17:00

Megszűnik három MOL-kút Veszprém vármegyében - zöldről pirosra váltanak

Az ország számos pontján festenek át MOL-benzinkutakat zöldről pirosra a változás előjeleként. Veszprém vármegyében három töltőállomás érintett.

A Világgazdaság felidézte, hogy az elmúlt hetekben országszerte több MOL-kúton is felújítások kezdődtek, csakhogy a munkálatokat követően teljesen új arculata lett az épületeknek, hiszen jellemzően piros-fehérre festették át őket. Mint írták, mindennek hátterében az áll, hogy MOL és a Grupa Lotos SA-val, valamint a PKN Orlennel kötött megállapodás értelmében a MOL-csoport hálózata jelentősen bővült Lengyelországban, 64 hazai benzinkutat pedig átadtak az Orlen részére - idézi cikkében a Kemma.

A MOL egy listát is közzétett az érintett, vagyis az Orlennek átadott kutakról. Azt írják, hogy a Hajmáskéren, a 8-as főúton található töltőállomást január 18-án már átadták, a Várpalota II., 8-as főúton (bal) találhatót január 24-én, a Veszprém, Budapest úton (a városból kifelé) találhatót pedig január 30-án adják át.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!