Ma is szükség lesz az esőkabátokra Veszprém megyében

Vasárnap szintén sok felhő, záporok, potenciálisan zivatarok jellemzik az időjárást mérsékelt széllel. Vasárnap reggel 11°C, délután 20°C, este 17°C várható – írja a vmeteo.hu.

veol.hu

Az előrejelzés szerint a jövő héten is változékony időre számíthatunk, gyakran érintik térségünket légköri frontok, esővel, záporral zivatarral. Ezeken a napokon reggelente jellemzően 10°C, délutánonként 20°C körül alakul a hőmérséklet, napos, nyárias időre minimális az esély.

Hétfőn sokfelé szükség lesz az esernyőkre, eső, zápor, zivatar ezen a napon is kialakulhat, többfelé jelentős mennyiségű csapadék is hullhat. Élénk, erős lesz a nyugati-északnyugati szél. Napközben 15-21 fokot mérhetünk.

Kedden már több napsütésre van kilátás, de még ezen a napon is előfordulhatnak szórványos záporok, zivatarok. Az élénk, erős nyugatias szélben 17-22 fokra számíthatunk.

Szerdán és csütörtökön a napos időszakok mellett helyenként erőteljes lehet a gomoylfelhő-képződés, és elszórtan átmeneti jelleggel záporok, zivatarok kialakulhatnak. Továbbra is élénk, erős lesz a nyugati-északnyugati szél. Délutánonként 17 és 21 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet – írja az időkép.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!