Záporokra is van esély

2022.05.28. 07:38

Borongós hétvégénk lesz Veszprém megyében

Erősen felhős, délen borult lesz az ég. Délig a déli tájakon több helyen, délután elszórtan várható eső, zápor, hajnalban még zivatar is lehet. Az északi területeken kicsi az esély csapadékra, kevés napsütés is lehet. A nyugati szél élénk lesz. 14 és 24 fok között változik a hőmérséklet. Északon lesz melegebb - írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

Fotó: Elekes Gergő

A Veszprém és környéke időjárását figyelő vmeteo prognózisa szerint szombaton többnyire borult égre tekinthetünk fel. Számottevő csapadék nem várható, és bár kisebb eső, rövid zápor nem zárható ki teljesen, nem ez lesz a meghatározó. Az eleinte kissé élénk északnyugati szél napközben mérséklődik. A hőmérséklet 20°C közelében tetőzik.
Vasárnap a borult ég mellett többször eleredhet a gyenge eső, záporeső. Általában mérsékelt marad az északias szél. A hőmérséklet reggel 10°C, délután mindössze 16°C körül ígérkezik, de csapadékosabb időszakban ennél hűvösebb lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!