Araszolt és segített

2023.12.23. 10:15

Olvasónk hókalandja Pénzesgyőrtől Zircig – így jutott be piacot nyitni! (videó)

Negyven centi hosszan felszakadt a nadrágja, nyolc kilométert egy óra alatt tett meg, közben segített több helyen a tűzoltóknak a szombat reggel a zirci piacot kinyitni igyekvő olvasónk. Hóhelyzetjelentés a Bakonyból.

Rimányi Zita

A Bakonyban hajnal óta megállás nélkül dolgoznak a Zirci Önkormányzati Tűzoltóság szakemberei, képünkön éppen egy elakadt kamiont mentenek

Fotó: Zirci Önkormányzati Tűzoltóság

Simoncsics Gábor, a zirci termelői piacot működtető Vidéken "Bénázók" Egyesület vezetője lapunknak elmondta, hogy épp a zirci tűzoltók járműve mögött haladtak, ezért ahol ők megálltak, segítettek nekik. Útra dőlt fákat feldarabolni, árokba csúszott járműveket menteni. Videót is készített az egyik helyszínen, a Hotel Szarvaskútnál.


A piacot végül időben kinyitották, és bőven érkeztek árusok, de nem mindenki tudott ide eljutni ezúttal. A porvai ékszerkészítő például indulás után visszafordult és jól tette. Nem kockáztatott. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!