Helyi kék hírek

2017.09.11. 15:27

Árokba hajtott egy ittas sofőr Szentantalfán - a jogosítványa bánta

Vezetői engedélyének is búcsút mondhatott egy férfi, aki ittasan vezetett Szentantalfán, tudtuk meg többek között a rendőrség vasárnapi eseményeket érintő tájékoztatójából.

Kovács Erika

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén vasárnap a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két személyt vett őrizetbe, tizenkettőt pedig  elfogott, közülük kettőt az ellenük érvényben lévő körözés alapján.  A Veszprém megyei rendőrök tizenöt embert állítottak elő.

Szentantalfa belterületén közlekedett személygépkocsival egy férfi 2017. szeptember 10-re virradó éjszaka. Haladása során eddig tisztázatlan körülmények között kisodródott az úttest jobb oldalára, és a gépkocsi az oldalára dőlve az út szélén lévő árokban állt meg. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszteres vizsgálat pozitív értéket mutatott, ezért a férfit további mintavételre előállították a balatonfüredi orvosi ügyeletre. A férfi ellen – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás, valamint közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértésének gyanúja miatt szabálysértési eljárás indult.

A fenti eseten túl további kilenc járművezetővel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!