Fát loptak

2017.09.12. 15:17

Fatolvajokat értek tetten Pusztamiskénél

A devecseri rendőrök tetten érték azt a három fiatal férfit, akik Pusztamiske külterületéről fát loptak, közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kovács Erika

Az Ajkai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 21 éves, egy 22 éves és egy 27 éves férfi ellen.

Fotó: rendőrség

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a három személy egy Pusztamiske közelében lévő erdőterületről két köbméternyi, korábban kivágott fát 2017. szeptember 9-én kora délelőtt egy személygépkocsihoz kapcsolt utánfutóra pakolva elvitt. A férfiak körülbelül fél óra múlva ismét visszamentek az erdőbe a járműszerelvénnyel, és újabb két köbméternyi fát próbáltak ellopni. A Devecseri Rendőrőrs járőrei a helyszínen tetten érték a fiatalembereket, akiket előállítottak a rendőrőrsre, és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Fotó: rendőrség

 

A gyanúsítottaknál tartott házkutatás során a rendőrök megtalálták a korábban eltulajdonított fát, amit az utánfutón lévő mennyiséggel együtt lefoglaltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!