Zirc

2018.01.20. 20:05

Fiatalok a rendőrségen: benézhettek a kulisszák mögé

A zirci rendőrök nyílt napot szerveztek a pálya iránt érdeklődő fiataloknak, tudtuk meg Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

Kovács Erika

A Zirci Rendőrőrs az országos toborzás részeként szervezett nyílt napot a város középiskoláinak végzős diákjainak 2017. január 16-án. Az őrsparancsnok-helyettes köszöntötte az érdeklődőket és beszélt nekik a rendőrség szervezetéről, a képzést biztosító oktatási intézményekről, a rendészeti szakgimnáziumok felvételi követelményeiről, a fizikai és pszichikai alkalmasságról. A rendőrőrs körzeti megbízottja és nyomozója, valamint a Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadója pedig az egyes szakterületek tevékenységébe avatta be őket. A diákoknak levetíttek egy kisfilmet is a Veszprémi Rendőrkapitányság életéről, hétköznapjairól, és megmutatták nekik a lakásbetörések megelőzését szolgáló vagyonvédelmi centrumot, valamint az őrs állományának szolgálati felszerelését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!