18 éven aluliakkal nem ajánlott

2018.03.27. 07:10

Pornóképekért kapott börtönbüntetést egy füredi férfi

Egy év börtönre ítélte a jogerősen a bíróság azt a férfit, aki egy kislány pornós képét őrizte a gépkocsijában talált adathordozón.

Mátételki András

A 45 éves, negyedik házasságában élő D. P. Zoltán autóját 2016. május 15-én állították meg a rendőrök Csopakon. A három utast szállító férfi, aki korábban többször állt már bíróság előtt, ittasan vezette Opel gépkocsiját, ezért a rendőrök előállították a kapitányságra. Ezt követően átvizsgálták a járművét, amelyben egyebek között három mobiltelefont találtak, valamint az egyik pendrive tartalmazott két olyan felvételt, ahol egy 18 éven aluli lány szexel egy férfivel.

A korábban Balatonfüreden dolgozó, jelenleg más bűncselekmény miatt börtönben ülő vádlott elismerte tettét, de azt nem tudta, hogy ilyen képek őrzése törvénybe ütközik. Hangsúlyozta, őt kizárólag a felnőtt nők érdeklik, gyermekkorúakkal nem foglalkozik.

A bíróság által kirendelt antropológus szakértő megállapította, hogy a fotón látható személy még nem töltötte be a 18. életévét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!