Balatonalmádi

2018.04.24. 07:00

Diákoknak rendeztek közlekedési versenyt Balatonalmádiban

Balatonalmádiban mérték össze közlekedési tudásukat a középiskolások, utalt a rendezvényre Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Első a biztonság. Különböző kategóriákban versenyeztek a diákok a közlekedési versenyen Fotó: Rendőrség

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Baleset-megelőzési Bizottsága és a Balatonalmádi Rendőrkapitányság Városi Baleset-megelőzési Bizottsága 2018. április 18-án tartotta a Középiskolások Közlekedési Kupájának Veszprém megyei fordulóját

Balatonalmádiban, a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtárban, és az intézmény parkolójában. Három kategóriában mérhették össze tudásukat a megye hét rendőrkapitánysága képviselőivel érkezett versenyzők. A kerékpáros, segédmotoros-kerékpáros és személygépkocsival történő közlekedési ismereteik, gyakorlati tudásuk került előtérbe.

Első a biztonság. Különböző kategóriákban versenyeztek a diákok a közlekedési versenyen Fotó: Rendőrség

A KRESZ mellett az elsősegély ismeretek felmérésére is sor került az elméleti fordulóban, majd a gyakorlaton a vezetési ügyességükről és városban való közlekedési szabálykövetésükről adtak számot. Az egyéni teljesítmények értékelése után jutalmazták az első három helyezett diákot. Személygépkocsi kategóriában Kiss Bence Dávid, a Balatonfüred Rendőrkapitányság képviseletében, kerékpáros kategóriában Monostori Samu, az ajkai rendőrkapitányságtól, segédmotoros-kerékpár kategóriában pedig Vipler Levente, a

Balatonalmádi Rendőrkapitányságtól győzött. Ők képviselik majd Veszprém megyét az országos fordulón Lentiben, 2018. április 25-27-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!