garázdaság a belvárosban

2018.05.11. 14:52

Gázspray-vel támadtak egy kerékpárosra Veszprémben

A veszprémi rendőrök a bejelentést követő egy órán belül elfogták a garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítható 58 éves helyi nőt.

A police.hu információi szerint egy veszprémi férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. május 10-én arról, hogy aznap délben a Kossuth utca mögötti területen ismeretlen személy trágár kifejezés használatával felelősségre vonta amiatt, hogy ott kerékpározik, majd ennek során elővett egy gázspray-t, amivel a sértett irányába fújt, majd több sikertelen próbálkozás után egy fegyvernek látszó tárgyat is elővett, melyet a sértettre szegezett.

A veszprémi rendőrök az ügyben folytatott adatgyűjtés eredményeként a bejelentést követő egy órán belül egy Kossuth utcai lakóházban elfogták és a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították azt az 58 éves helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A sértett által megjelölt könnygázszóró palack és gázriasztó fegyver még az intézkedés alá vont birtokában volt, melyeket tőle lefoglaltak a rendőrök.

Az ügyben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, melyben a veszprémi nő szabadlábon védekezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!