cseles

2018.05.06. 08:58

Nem volt műszakija, egy másik autó rendszámával közlekedett a káptalantóti férfi

Vádemelési javaslattal fejeztek be a tapolcai rendőrök egy egyedi azonosító jel meghamisítása miatt folytatott nyomozást, közölte Nagy Judit megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. február 28-án 13 óra körül ellenőriztek egy személygépkocsit és vezetőjét. Az intézkedésnél a rendőrök megállapították, hogy az 51 éves káptalantóti sofőr úgy vett részt a közúti forgalomban a gépkocsijával, hogy arra egy másik járműre kiadott rendszám volt felszerelve.

A férfi gyanúsítottként történő kihallgatásakor elmondta, hogy családi háza udvarán saját kezűleg szerelte fel autójára egy másik személygépkocsi hatósági jelzéseit, ugyanis nem volt a járműnek érvényes műszaki engedélye. A férfi ellen az egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a tapolcai rendőrök befejezték, és az ügy iratait vádemelési javaslattal adták át az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!