a 8-as főúton

2018.07.05. 18:57

Kigyulladt egy kamion Bándnál

Kigyulladt egy kamion a 8-as főút bándi szakaszán.

Kovács Erika, veol.hu

Fotó: Szauer Annamária

A tűzhöz Ajkáról és Veszprémből érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik közös erővel, négy vízsugárral kezdték meg a lángok oltását – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

Fotó: Szauer Annamária

A police.hu információi szerint Bánd térségében a rendőrök lezárták a főút mindkét forgalmi sávját a Herend felé vezető oldalon egy kigyulladt kamion oltása és műszaki mentése miatt.

Eddig tisztázatlan körülmények között kigyulladt egy nyerges vontató a 8-as számú főút 62. kilométerszelvényében, Bánd közelében 2018. július 5-én 18 óra 42 perckor. Az oltás és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon félpályás útlezárás van érvényben, a rendőrök a Herend felé közlekedőket egy pihenőútra terelik.

20:04 Az oltás véget ért, a forgalom a főúton a Herend felé vezető oldalon megindult.

Kigyulladt eddig ismeretlen okból, és teljesen kiégett egy szlovák rendszámú, papírhulladékot szállító kamion a 8-as számú főúton, Bándnál csütörtökön este – tájékoztatta munkatársunkat Szolgainé Soós Gabriella alezredes, hivatalvezető a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság képviseletében. A tűznél senki nem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!