jelentkezzenek!

2018.10.01. 09:27

Eltűnt egy idős férfi: segíthetnének megtalálásában a drónos férfiak

Sokat segíthetnének a rendőrségnek azok a férfiak, akik drónoztak Veszprém-Csererdőn, ahol szeptember 29-én, szombaton eltűnt egy idős férfi, hangsúlyozta Kucsera Katalin, megyei rendőrségi sajtóreferens hétfőn reggel.

Kovács Erika

A Veszprémi Rendőrkapitányság rendőrei keresik az ismeretlen helyen tartózkodó 72 éves Jank János Ferencet. A férfi 2018. szeptember 29-én délelőtt veszprémi tartózkodási helyéről gombászni indult Veszprém Csererdő városrész melletti erdőbe, ahonnan nem tért vissza, és eddig nem sikerült megtalálni.

A rendőrség úgy tudja, hogy két férfi, akik drónt reptettek, láthatták azt, hogy merre ment az idős férfi, így segíthetnek a felkutatásában. Ezért a Veszprémi Rendőrkapitányság azt kéri, hogy jelentkezzenek! A rendőrség kéri továbbá, hogy azok, akik ismerik az említett két férfit, hívják a rendőrséget, hogy a drónos férfiakkal mielőbb tudjanak beszélni a rendőrök. A hívásokat a Veszprémi Rendőrkapitányság (88) 428 022-es telefonszámán, vagy a 107-es, illetőleg a 112-es központi segélyhívó számok egyikén várják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!