balesetek

2018.10.28. 08:17

Négy autó borult fel vasárnap Veszprém megyében (frissítve)

A vasárnapot több balesettel indította Veszprém megye, többen megsérültek.

katasztrofavedelem.hu

Tapolca 15:29

Letért az úttestről és a tetejére borult egy személyautó a 7345-ös út Tapolca és Kisapáti közötti szakaszán. A balesethez a tapolcai önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járművet. A sofőrt, aki egyedül utazott a gépkocsiban, a mentők kórházba szállították.

Ajka 12:11

Az oldalára borult egy személygépkocsi Ajkán, a Timföldgyári úton. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik kerekeire állították és áramtalanították a járművet. A mentők egy embert kórházba szállítanak. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Devecser 09:49

Az oldalára borult egy személygépkocsi a 7339-es út Devecser és Kolontár közötti szakaszán, a 10-es kilométernél. A műszaki mentést végző ajkai hivatásos tűzoltók egy embert kiszabadítottak a járműből, majd átadták őt a mentőknek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Tovább>>

Nemesvámos 08:09

A tetejére borult egy személygépkocsi a 77-es főút Nemesvámos és Tótvázsony közötti szakaszán. A balesethez a veszprémi hivatásos és a tótvázsonyi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. Az elsődleges információk szerint az eset során egy ember megsérült, ezért őt a mentők kórházba szállították. – írja a katasztrofavedelem.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!