mindenki vigyázzon

2018.10.29. 13:49

Mi történik a Veszprém megyei utakon? Sorra történnek a balesetek

Sorra hagyták el az autók az úttestet, illetve borultak fel, többen megsérültek a baleseteknél, vasárnap és hétfőn.

Kovács Erika

Forrás: Illusztráció

Egy ember megsérült, amikor letért az úttestről és fának csapódott egy Opel Astra típusú autó a 82-es számú főúton, hétfőn, Zirc és Csesznek között, közölte Szolgainé Soós Gabriella alezredes, megyei katasztrófavédelmi szóvivő. A balesethez a zirci önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik félpályás útlezárás mellett végezték a műszaki mentést.

Noszlop és Bakonygyepest között egy sérültet az ajkai hivatásos tűzoltók szabadítottak ki a járműből, amikor az autó lesodródott az útról és szintén fának csapódott. A balesetnél a műszaki mentést ezen a helyszínen is félpályás útlezárás mellett végezték a tűzoltók. Szintén egy személy sérülésével járt a baleset Karakószörcsöknél, amikor egy autó a 8-as számú utat elhagyva borult fel.

Vasárnap Ajkán, a Timföldgyári úton borult fel egy személyautó, a balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik kerekeire állították és áramtalanították a járművet. A mentők egy embert kórházba szállítottak, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Szintén letért az úttestről és a tetejére borult egy személyautó a 7345-ös út Tapolca és Kisapáti közötti szakaszán. A balesethez a tapolcai önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. A sofőrt, aki egyedül utazott a gépkocsiban, a mentők kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!