segítő szervek

2018.12.12. 12:00

Lekéste az utolsó buszt, rendőrök siettek az idős bakonyjákói asszony segítségére

Lekéste az aznapi utolsó buszt, ezért a pápai rendőröktől kért segítséget egy 71 esztendős vidéki asszony, akit az egyenruhások biztonsági intézkedés keretében hazavittek – tájékoztatta a Naplót a rendőrség.

Polgár Tibor

A pápai kapitányság két rendőr főtörzsőrmestere, Adamik Balázs és Kovács Péter december 7-én, pénteken nem sokkal 23 óra előtt egy feléjük integető idős asszonyra lettek figyelmesek a pápai autóbusz-pályaudvaron. A 71 éves bakonyjákói nő elmondta az egyenruhásoknak, hogy lekéste a lakhelye felé tartó utolsó buszt, és nincs nála annyi pénz, hogy taxit hívjon, továbbá olyan rokona és ismerőse sincs, akitől segítséget tudott volna kérni. Figyelemmel a hideg időre, valamint arra, hogy a késő esti órákban a pályaudvaron lévő várótermet már bezárták, a segítőkész pápai főtörzsőrmesterek a bakonyjákói idős asszonyt hazaszállították az otthonába – tudtuk meg a helyi rendőrkapitányságtól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!