gyilkosság

2019.01.14. 11:06

Túl van az életveszélyen a káptalanfai nő – a kislány életéért továbbra is küzdenek

Túl van az életveszélyen a 22 éves nő, akit bécsi élettársa többször meglőtt január 10-én, Káptalanfán. A nő húgának életéért még mindig küzdenek a győri kórházban.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika/Napló

-Továbbra is életveszélyes a kislány állapota, ezt mondta Tamás László János, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgatója. A gyermeket életveszélyes koponyasérüléssel szállították kórházba, az, hogy lesz-e maradandó sérülése, később lehet majd megmondani.

-A káptalanfai, 22 éves beteg állapota súlyos, az állapota stabil, túl van az életveszélyen, közölte Káldy Zoltán, a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház orvosigazgatója.

Megírtuk, egy osztrák férfi élettársa szüleinek káptalanfai otthonához ment január 10-én, este, ahol lelőtte a családfőt, életveszélyesen megsebesítette párját, és annak hároméves húgát, utóbbit fegyvere tokjával fejbe is vágott. A lövésektől súlyosan megsérült egy 40 éves nő is. A bécsi férfi végül saját kutyájával és magával is végzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!