Figyelem!

2019.01.01. 12:34

Virslibe rejtett tűt dobtak ki Veszprémben

Tűvel megszurkált virslit dobott ki valaki Veszprémben, a Munkácsy utca egyik épülete előtt, amit Solymosi Bernadett kutyasétáltatás közben talált meg újév reggelén.

Kovács Erika

Jól látható a tű, amit beleszúrtak a virslibe, amit aztán az utcára dobott ki valaki Veszprémben, a Munkácsy utcában, újévkor Fotó: Solymosi Bernadett

A hírt a fiatal nő, közösségi oldalán közzétette, hogy vigyázzanak a kutyások!

-Reggeli sétán voltunk kutyámmal együtt újév reggelén, amikor Veszprémben, a Munkácsy Mihály utca 3/E épület előtt, az iskola felőli oldalon egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a kutyám hirtelen megrántott a pórázzal együtt. Aztán megláttam, hogy egy darab virsli hevert az utcán, idézte fel a történetet Solymosi Bernadett. A veszprémi nő azonnal lehajolt, hogy összeszedje az ételt, mert soha nem engedi azt, hogy a kutyája az utcán bármit is összeszedjen, illetve megegyen. Miközben gyűjtögette a virsliket, észrevette, hogy valami fémesen csillan meg bennük, és akkor látta meg, hogy méretes tű volt a virslikben. Bernadett azt mondta, gyorsan körülnézett a környéken, és amennyi virslit csak talált, úgy, hat-hét darabot, gyorsan összegyűjtötte, majd a kutyagumis zacskóba tette, és a szemétbe dobta az összeset.

–Felfoghatatlan, hogy valaki hogyan tehet ilyet, illetve miként kezdheti az évet azzal, hogy tűvel megszurkált virslit dobál ki az utcára? Mennyi gonoszság, rosszindulat, keserűség, illetve düh lehet egy ilyen emberben! – fogalmazott a fiatal nő, aki arról is beszélt, hogy felfoghatatlan módon az épület előtt sajnos jellemző, hogy ételmaradék hever a fűben, illetve utcán. Egy alkalommal, amikor beszélgetett egy házbelivel, kis híján őt találták el az ablakon kidobott étellel.

Jól látható a tű, amit beleszúrtak a virslibe, amit aztán az utcára dobott ki valaki Veszprémben, a Munkácsy utcában, újévkor
Fotó: Solymosi Bernadett

Úgy tudjuk, nem ez volt az elő hasonló eset a Munkácsy úton, illetve a környékén, ahol korábban több kutya mérgezés miatt pusztult el. Amikor újév reggelén, a helyszínen jártunk, az emberek találgattak ugyan, de azt nem tud tudták megmondani, hogy ki szórhatta ki a tűvel teli virsliket, mert senki nem látta az esetet.

Moharos Roland állatorvos a téma kapcsán elmondta, ha az állatok megeszik az ilyen virslit, akkor a tűk átszúrhatják emésztőszerveiket, és a szerencsétlenek nagy kínok között pusztulnak el.

Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens közölte, a történtek kapcsán még nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!