aztán előkerült, aztán megint eltűnt...

2019.03.19. 14:00

Burleszkbe illő jelenet a 8-as úton: eltűnt az elütött gyalogos

Egy férfi sétált a 8-as úton hétfőn, késő este, aki Hajmáskérnél hirtelen áttért a túloldalra, emiatt elsodorta egy autó, tudtuk meg egy olvasónktól, aki felhívta a segélyvonalat.

Kovács Erika

- Egy férfi sétált a 8-as számú főúton, hétfőn késő este, Hajmáskér térségében, idézte fel az esetet egy olvasónk, aki a férfi mellé érve arra kérte az illetőt, menjen le az útról, mert elüthetik. A férfi erre közölte vele, ittas vezetésért elkapták, majd kiengedték a rendőrségről, és most gyalog hazafele tart. Csakhogy alig kimondta mindezt, hirtelen áttért a főút túloldalára, ahol elütötte egy autó, ami azonnal megállt. A férfi hirtelen eltűnt, majd nemsokára előkerült, és azt mondta, fáj a válla, nem tudja felemelni a kezét, de aztán megint nyoma veszett a sötétben. A rendőrök eredtek a nyomába, miután olvasónk értesítette a segélyszolgálatot.

Kucsera Katalin, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a történtekről közölte, arról érkezett bejelentés a rendőrséghez, hogy egy autó elsodort egy gyalogost, aki a helyszínről elment. A rendőrök később hajmáskéri lakóhelyén találták meg, mentőt hívtak hozzá, mert súlyosan megsérült. A baleset körülményeit vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!