nagyon cseles

2019.03.17. 12:00

Saját kocsijának rendszámát tette a külföldön vásárolt autóra egy tapolcai férfi

A tapolcai rendőrök befejezték az egyedi azonosító jel meghamisítása miatt indult ügy vizsgálatát egy helyi férfival szemben.

Fotó: rendőrség

A police.hu információi szerint a járőrök 2019. január 7-én a délutáni órákban Tapolcán ellenőrizték a 42 éves helyi sofőrt, aki személygépkocsival közlekedett. Ennek során a rendőrök megállapították, hogy a jármű forgalmi engedélyében szereplő és a járművön található alvázszám nem egyezik meg egymással.

Fotó: rendőrség

A férfit a Tapolcai Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, ahol a rendőrök kérdésére elmondta, hogy ezt az autót külföldön vásárolta, s mivel jobb állapotban volt, mint a már tulajdonában lévő, azonos típusú és évjáratú gépjármű, annak forgalmi rendszámát áttette a megvásárolt gépkocsira.

S. Zsolt ellen egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a Tapolcai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!