ki aludt az ágyacskámban?

2019.05.28. 11:30

Idegen házban tért nyugovóra az ittas várpalotai férfi

A várpalotai rendőrök rongálás és magánlaksértés miatt nyomoznak egy 27 éves helyi férfi ellen.

police.hu

Fotó: police.hu

Mint a rendőrségtől megtudtuk, május 26-án délelőtt bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy a bejelentő családi házának emeleti szobájában egy ismeretlen férfi alszik. A meglepett tulajdonos a rendőröknek elmondta, hogy külföldi útjáról hazaérkezve észrevette, hogy a ház bejárati ajtaján a zárat megrongálták, majd odabent rálelt az ágyban alvó személyre.

A helyszínre érkező rendőrök a férfit felébresztették, előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. Cs. Roland a nyomozóknak azt mondta, hogy az előző estét barátaival egy szórakozóhelyen töltötte, ahol alkoholt fogyasztott, és véleménye szerint ez bátorította fel arra, hogy saját otthona helyett egy idegen házban aludjon.

A 27 éves várpalotai lakos ellen rongálás vétség és magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Várpalotai Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!