emberölési kísérlet

2019.05.03. 09:09

Testvérére akarta gyújtani házukat a szentkirályszabadjai férfi

Különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt emelt vádat a Veszprém Megyei Főügyészség egy szentkirályszabadjai férfival szemben, aki közös házukban, testvére lakrészét meggyújtotta, derült ki a Veszprém Megyei Főügyészség tájékoztatójából.

Kovács Erika

Forrás: illusztráció

A férfi testvérével, és annak volt feleségével lakott a szentkirályszabadjai házban. A testvérek nem fizették a vízdíjat, és mivel a számla a férfi nevére szólt, a végrehajtó a hátralékot is az ő járandóságából tiltatta le, ezért a férfi testvérét okolta. Nézeteltérésük odáig fajult, hogy a férfi tavaly nyáron ittasan, fejszével bekopogott a testvéréhez, és azzal, fenyegette, hogy rátöri az ajtót, és felgyújtja a házat. Nemsokára oda is ment, és olajjal kevert benzint locsolt a házban, testvére lakrészére, amit aztán meggyújtott, és ezután lement az udvarra. Testvérének sikerült eloltani a tüzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!